Levering in Nederland & Belgiu00eb
Gratis verzending vanaf u20ac 200,-
Veilige betaalmethodes
Levering in Nederland & Belgiu00eb
Gratis verzending vanaf u20ac 200,-
Veilige betaalmethodes
Gratis verzending vanaf u20ac 200,-

Waarvoor gebruik je een High bay lamp?

>
Waarvoor gebruik je een High bay lamp?

Om grote ruimtes te verlichten heb je krachtige lampen nodig, vaak geldt hierbij niet alleen de grote oppervlakte van een ruimte maar ook de hoogte van het plafond speelt een rol. Doordat de meeste ruimten zoals fabriekshallen, magazijnen of loodsen vaak hoog zijn heb je extra goede verlichting nodig om alles wat je wil verlichten er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien.

Nadelen ouderwetse verlichting van grote ruimtes

-kortere levensduur
Conventionele verlichting heeft vaak een kortere levensduur. Erg vervelend natuurlijk omdat je hierdoor vaker je lichtbronnen moet vervangen. Al helemaal wanneer de lichtbronnen boven in een hoge loods hangen.
-meer onderhoudskosten
Wanneer een lamp uitvalt vervang je deze niet zomaar, bij hoge plafonds zal er toch snel een hoogwerker aan te pas moeten komen. Ouderwetse lampen vervangen op zulke plaatsen kost dus een hoop tijd en geld.
-minder efficiënt
Naast de kortere levensduur en de daar bijbehorende onderhoudskosten is conventionele verlichting ook minder efficiënt. Zo neemt een oude lamp meer stroom dan een High bay lamp, dit terwijl een High bay lamp ook nog eens een hogere lichtopbrengst heeft.

Voordelen van de nieuwe LED High bay lampen

Hierboven staan de minpunten van de bestaande manieren om een grote ruimte te verlichten. Laten we nu een kijken naar de voordelen van de High bay lampen.

-High bay lampen zijn zeer efficiënt, alle energie die het neemt zet het om in licht.
-geen opstarttijd, geeft onmiddellijk volledig licht.
-langere levensduur
-snelle terugverdientijd

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.