Levering in Nederland & Belgiu00eb
Gratis verzending vanaf u20ac 200,-
Veilige betaalmethodes
Levering in Nederland & Belgiu00eb
Gratis verzending vanaf u20ac 200,-
Veilige betaalmethodes
Gratis verzending vanaf u20ac 200,-

LED bouwlampen voor stukadoor

>
LED bouwlampen voor stukadoor
LED bouwlampen voor stukadoor

Als stukadoor heb je tijdens je werkzaamheden goed licht nodig. Door het gebruik van de juiste verlichting is de stukadoor in staat om strak stucwerk af te leveren.
Voorheen werden hiervoor vaak de Halogeen bouwlampen gebruikt, zeker tijdens de donkere dagen. Tegenwoordig zie je vooral LED bouwlampen en LED werklampen.
De meeste LED bouwlampen zijn voorzien van een mooi helder licht, bijvoorbeeld 6500K (lees hier meer over licktkleur).

LED werklampen

Als stukadoor wil je zeker weten dat je een goede LED werklamp aanschaft. Hiervoor kun je op een aantal punten letten:

  • Welke lichtkleur of kleurtemperatuur is de lamp. Bijvoorbeeld 4000K koel wit of 6500K daglicht.
  • Wat is de levensduur van de lamp, dus het verwachte aantal branduren.
  • Wat is de lichtopbrengst (Lumen) van de LED bouwlamp
  • Hoeveel vermogen (Watt) verbruikt de lamp. En hoeveel Lumen per Watt neemt de lamp. (Lees hier meer over lichtopbrengst)
  • Is de werklamp gemonteerd op een stevig statief? Is het een stevige en robuuste lamp?
  • Kunnen er eventueel losse onderdelen besteld worden? Denk bijvoorbeeld aan de glasplaat, deze kan wel eens stuk gaan tijdens werkzaamheden.
  • Is de LED bouwlamp voorzien van een kabel van goede kwaliteit (neopreen rubber) en van voldoende lengte.

LED bouwlamp voor schilderen

Voor schilders en schilderwerkzaamheden is het ook van belang om goed en helder zicht te hebben. Wat dat betreft geldt voor schilders hetzelfde als voor stukadoors. Zorg voor goede verlichting middels een LED bouwlamp van goede kwaliteit. Kijk goed naar het vermogen, lichtopbrengst en lichtkleur.

John Helper LED bouwlampen

In ons assortiment vindt je de robuuste en professionele LED werklampen van John Helper: De John Helper Big LED serie. Dit is een serie LED werklampen die voldoet aan de hoge eisen gesteld door schilders en stukadoors.
Big LED bouwlampen zijn verkrijgbaar in 3 vermogens. De 50 Watt variant heeft een opbrengst van 5000 lumen, de 100 Watt geeft 10.000 lumen en de 150 Watt variant geeft een lichtopbrengst van 15.000 lumen.
Daarnaast is er ook een model welke is voorzien van een interne accu, de John Helper Big LED B50. Deze accu LED bouwlamp heeft een lichtopbrengst van 3800 lumen en kan maximaal 4 uur branden op een acculading.
Alle John Helper LED bouwlampen kenmerken zich door een helder daglicht, 6500K. Dit is ideaal voor schilders en stukadoors. Daarnaast zijn de werklampen voorzien van een stevige beugel en diffuus mat veiligheidsglas.
Mocht onverhoopt het glas toch stuk gaan dan voorzien wij ook hierin. U kunt de vervangingsglazen eenvoudig bestellen in onze webshop.

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.